2014.07.30.@ 12.07

20 évet öregedett Vilmos és Harry

A két herceg sok csajszi kedvence, de különösen Harry az, aki pajkos mosolyával bárkit levesz a lábáról. Ám az új külsejük még a legelszántabb rajongókat is biztosan megdöbbenti!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

20 évet öregedett Vilmos és Harry

20 évet öregedett Vilmos és Harry

20 évet öregedett Vilmos és Harry

Fotó megosztása:

Vilmos maga is viccelődött nemrég azzal, hogy nagyon hasonlít rá a kisfia, a hajukat leszámítva. Ugyanis a kis György hercegnek már most több haja van, mint neki. Hát valóban, Vilmost és Harryt nem áldotta meg túl jó génekkel a sors, már ami a tincseik számát illeti. Hiszen a vonásaikat édesanyjuktól örökölték, ezért olyan cukik és sármosak, viszont a kopaszodásra való hajlamot az édesapjuktól. Éppen ezért egy plasztikai sebész, aki hajbeültetésekre specializálódott, átalakította egy-egy családi fotójukat, és ezen mutatta meg, hogyan néznek majd ki 20 év múlva.

Sajnos Vilmosnak 50 éves korára csupán néhány szál meredezik majd a fején, és Harry is csak a régi képekről emlékezhet dús sérójára. A sebész szerint érdemes lenne elgondolkodniuk egy beavatkozáson. Szerinted milyenek lennének sok hajjal? A galériában extra cuki képeket láthatsz, amiken még szinte oroszlánsörényük volt!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss