Beyoncé elmenekül Jay-Z-től

Úgy látszik, elszállt az utolsó remény is, hogy az énekesnő és Jay-Z valaha kibékülnek, ugyanis Beyo egy olyan lépésre szánta el magát, amivel végleg lezárja közös életüket!

2014.07.30. 05:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Beyoncé elmenekül Jay-Z-től

Beyoncé mindenáron próbálja fenntartani a tökéletes házasság látszatát, pedig titokban már tervezi az új életét. Hiába posztol állandóan olyan képeket, ahol Jay-Z-vel és a kislányukkal boldogan pózolnak, ő is tudja, hogy a családi idillnek már régen vége. Éppen ezért nemrég vásárolt egy kisebb lakást, hogy elköltözhessen a férjétől, méghozzá Blue Ivy-val együtt. A Chelsea-ben lévő apartman 21 millió dollárba került, és fele akkora sincsen, mint a mostani luxusház, amiben élnek. Vagyis az informátorok szerint ez is alátámasztja azt, hogy nem hárman költöznek, és Beyoncé nem a húgának vagy az édesanyjának szemelte ki, hanem kettejüknek.

A kérdés már csak az, hogy mikorra tűzte ki a költözés időpontját? Az ismerősök arra tippelnek, hogy közvetlenül a közös turnéjuk után, mivel Beyo egy percig nem tudja tovább elviselni Jay-Z jelenlétét, főleg azután, hogy legutóbb ő is rajtakapta, amikor megcsalta őt.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss