Orlando Bloom összeverekedett Justin Bieberrel

A két sztárpasi között már régóta izzik a feszültség, de azt azért biztos nem gondoltad volna, hogy idáig fajul a helyzet!

2014.07.30. 16:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Orlando Bloom összeverekedett Justin Bieberrel

Orlando Bloom és Justin Bieber egy ibizai étteremben buliztak több sztárral együtt (például Paris Hiltonnal), amikor az énekes észrevette a színészt, és hangosan sértegetni kezdte. Orlando ezt persze nem hagyta annyiban, és egyszer csak odament hozzá, majd egy hatalmas ütéssel becélozta a srác arcát. Justin viszont még időben kapcsolt, és gyorsan elhajolt az ütés elől. Utána pedig még egy vitatkozás után inkább lelépett a helyről, mire a tömeg hangos éljenzésben tört ki.

És hogy miért nem csípi egymást a két sztárpasi? Természetesen egy csajszi van a háttérben,  mégpedig Miranda Kerr, Orlando exfelesége. Justin azzal húzta ki a gyufát, hogy 2012-ben, mikor fellépett a Victoria’s Secret bemutató, rányomult a szupermodellre. Ráadásul Mirandának tetszett is a dolog, mert szívesen pózolt anno a tinisztárral, aki ezek után még flörtölős üzikkel bombázta. Hát, nem csoda, hogy Orlando ennyire berágott rá, igaz?

Az esetet le is videózta egy szemtanú. Bár már csak az ütés után került elő a kamera, azért jól látszik a két sztár heves szópárbaja:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss