Beperelték Kelly Osbourne-t

A vagány csajszi mindig is híres volt arról, hogy a saját feje után megy, és nem törődik mások véleményével. Most viszont kicsit túllőtt a célon, mert valaki annyira kiakadt rá, hogy feljelentette!

2014.07.31. 16:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Beperelték Kelly Osbourne-t

Az ügy még 2013 áprilisában kezdődött, mikor Kelly kiköltözött a West Hollywoodban bérelt luxuslakásából. A tulajdonos pedig nem volt hajlandó visszaadni neki a 18700 dolláros (több mint 4 millió forintos) kauciót, mert azt állította, hogy a lány gyakorlatilag romokban hagyta ott a lakást. Ekkor még Kelly perelte be a főbérlőjét, hogy visszakapja a nem kis összeget, de a bíróság elutasította.

Most viszont a tulajdonos úgy döntött, visszavág az Osbourne-lánynak, mert feljelentette, és a pénztétet is emelte, hiszen már 50 ezer dollárt (11,5 millió forintot) követel tőle az okozott károkért cserébe! Állítása szerint Kelly hagyta, hogy a kutyusai összepisiljék és piszkolják az egész lakást, több helyen is lyukak voltak a falakon, a fapadlót pedig felhasogatták. Ezenkívül azzal is vádolja, hogy a csajszi többször is teljesen eláztatta a szobákat és az alatta lakókat, mert rendszeresen elfelejtette elzárni a fürdő csapot. Hm, te el tudod képzelni, hogy Kelly ennyire elhanyagolja az otthonát?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss