Drew Barrymore gyászol

A színésznő nemrég nyilatkozta, hogy mióta megszületett második kislánya is, szinte úszik a boldogságban. Most viszont egy szörnyű családi tragédia árnyékolta be az életét…

2014.07.31. 05:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Drew Barrymore gyászol

A Daily Mail forrásai szerint Drew teljesen összeomlott, mikor megtudta, hogy féltestvérét, Jessicát, kedden holtan találták a kocsijában San Diego-ban. Az autót és a benne ülő eszméletlen nőt hajnalban egy arra járó vette észre, aki nem fért el az úttesten az ott parkoló kocsitól. A sofőr már hiába próbálta újraéleszteni Jessicát, nem tudott rajta segíteni. A színésznő féltestvére nagy valószínűséggel öngyilkos lett, mert a mellette levő ülésen egy doboz szétszóródott gyógyszert találtak.

Drew két testvérével: Jessicával és Johnnal

Korábban viszont semmi jel utalt rá, hogy a sztár testvére depressziós lenne, előtte egy nappal még például egy optimista idézetet posztolt Facebook-oldalára. „Az életben nem mindig azokkal az emberekkel találkozol, akikkel te szeretnél. Néha a sors azokkal hoz össze, akikkel találkoznod kell. Akik segítenek, akik bántanak, akik vezetnek, akik elhagyjanak, akik szeretnek, és akiktől erősebb leszel, hogy azzá válj, akivé lenned kell” – írta pár órával halála előtt. A tragédiában ráadásul az a legszörnyűbb, hogy Jessica pont három nappal a születésnapja előtt vetett véget az életének, így még jobban sokkolta a családot a szörnyű hír. Részvétünk, Drew!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss