Katalin és Vilmos örökbe fogadnak?

Már hetek óta az egész világ azt találgatja, hogy vajon Katalin hercegné újra babát vár-e. De a legfrissebb hírek szerint Vilmosék egészen másképp tervezik a következő bébiprojektet…

Katalin és Vilmos örökbe fogadnak?

Emlékszel még, mennyire nehezen viselte Katalin hercegné az első terhességét? Az első hónapokban annyira rosszul volt, hogy még kórházban is kellett feküdnie. Közeli barátai szerint ezért egyre jobban fél attól, hogy újra teherbe essen. Ráadásul azt is nehezen viseli, hogy hatalmas nyomás nehezedik rá, mert a királynő folyton sürgeti, mivel szerinte 5 éven belül még két trónörököst kéne szülnie. Ezért a Life & Style magazin forrásai szerint felvettette az ötletet, hogy mi lenne, ha Vilmossal inkább örökbe fogadnák egy gyerkőcöt.

A szigorú udvari szabályok sem érdeklik, mert úgy gondolja, hogy azoknál sokkal fontosabb, hogy  így segíthetnének egy szegény árván, aki biztos szerető szülőkkel és álomba illő körülmények között nőne fel. De természetesen a királynőnek nem tetszik az ötlet, hiszen a hagyomány több trónörököst követel, hogy biztosan fennmaradjon a királyi vérvonal. Mit gondolsz, vajon Katalinnak sikerül majd meggyőznie?

Még több

friss