Kim Kardashian selfie-történelmet írt

E havi címlaplányunk imád magáról különböző fotókat posztolni, ám most egy olyan képet osztott meg a nyilvánossággal, ami tőle teljesen szokatlan, és amin teljesen kitárulkozik!

Kim Kardashian selfie-történelmet írt
galéria

Kim Kardashian selfie-történelmet írt

Kim Kardashian selfie-történelmet írt

Fotó megosztása:

Szinte nem telik el úgy nap, hogy Kim ne posztolna magáról valamilyen fotót az Instagramra. Például mindig lefotózza, ha dögös rucit vett fel, amikor a tesóival lóg, vagy akár a fenekéről is képes felvételt készíteni, hogy megkérdezze a rajongókat, nem túl nagy-e a popója. Vagyis, ahogy legutóbb írtunk róla, Kim tényleg minden helyzetben vállalja önmagát. Ám egy valami még nem fordult elő a selfie-királynő életében: soha nem tett fel olyan képet, ahol ne lenne kisminkelve. Egészen mostanáig. Ugyanis legutóbb kitett egy fotót, ahol a hugicája, Kendall Jenner vadiúj címlapjával büszkélkedik, és közben egy csepp festék sincs rajta. Ugye, hogy még így is milyen szexisen néz ki?

Alig várjuk, hogy még több hasonlót posztoljon, ahol ennyire büszkén vállalja még az apró hibáit is! Addig is csekkold a galériánkat, amin a legnépszerűbb selfie-jeit gyűjtöttük össze!

Még több

friss