Kristen Stewart lecsapott J.Law exére

Még csak tegnap derült ki, hogy Nicholas Hoult és Jennifer Lawrence szakítottak. De úgy tűnik a srác nem marad sokáig szingli, mert Kristen máris kiszúrta magának…

Kristen Stewart lecsapott J.Law exére

Az Alkonyat sztárja már nem először vet szemet más pasijára, hiszen korábban már egy nős férfit is elcsábított. Igaz, ezúttal megvárta, míg Nic szakít Jenniferrel, de utána azért nem sokat hezitált, és máris rányomult a srácra. Kristen ugyanis a legújabb filmjében játszik együtt J.Law exével, amiben ráadásul szerelmeseket alakítanak, és a legfrissebb hírek szerint nem csak forgatás közben kerültek közel egymáshoz. A két színészt a napokban egy japán étteremben látták sushizni, egy járókelő pedig gyorsan le is fotózta őket, amint meghitt hangulatban beszélgetnek és flörtölnek egymással.

Szegény Jen pedig biztosan nagyon kiakad, ha meglátja a képet, mert ő még mindig szerelmes Nicbe, és szeretné újrakezdeni a dolgokat. Ráadásul anno ő is egy forgatáson jött össze a színésszel (tudod, mikor együtt szerepeltek az X-Men: Az elsők című moziban), így nem csoda, ha beparázik tőle, hogy Kristen végleg lenyúlja tőle. Szerinted kit választ majd végül Nicholas?

Még több

friss