Beyoncé és Jay-Z nem bírja tovább?

Hihetetlen, hogy Solange liftes botránya óta hány hír röppent fel Jay-Z és Beyoncé állítólagos válásáról. Mind közül a legrosszabb viszont – ami a rajongókat is érinti – biztos, hogy ez.

Beyoncé és Jay-Z nem bírja tovább?

Képzeld, a híres/hírhedt Page Six nemrég arról számolt be, hogy Beyoncé és Jay-Z jó eséllyel lefújja az éppen most futó, On The Run nevű, közös koncertturnéját! A cikk információi szerint ugyanis a sztárpár külön hotelekben tölti az éjszakát a fellépések után, sőt, minden közös programot igyekeznek minimalizálni a kötelező találkozások között. Ilyen helyzetben viszont kérdésessé vált, hogy el tudják-e viselni egymást a turné végéig. A körút ugyanis hivatalosan őszig tartana, az utolsó állomás pedig egy párizsi szuperkoncert lenne, szeptember közepén.

Ráadásul az is sok találgatásra ad okot, hogy a sztárpár állítólag már egy exkluzív interjút is elkezdett megszervezni, amiben végre hivatalosan is bejelentik azt, hogy külön utakon folytatják tovább. És azt is elárulják, mi áll valójában a döntésük hátterében.

A rajongók a hírek hallatán persze totál kiakadtak, és remélik, hogy kedvenc párosuk kitart az egyeztetett dátumok mellett és végigcsinálja az On The Runt.

Még több

friss