Mit tettél, Russell?

Képzeld, az angol lapok nemrég egy hihetetlen sztoriról számoltak be, egy magyar masszőr lány ugyanis azt állítja, zaklatta és fogva tartotta őt Katy Perry exe, Russell Brand!

Mit tettél, Russell?

A Telegraph pár napja számolt be arról, hogy Berki Szilvia, egy 31 éves magyar masszőr csajszi szexuális zaklatással és fogva tartással vádolja Russell Brandet és barátnőjét, az ENSZ-nagykövetként is dolgozó Jemima Khant.

Russell és Jemima egy éve kezdtek randizgatni, márciusban pedig el is jegyezték egymást

A lány a Blikknek adott interjújában elmondta, hogy két hónapja Jemuma kereste meg őt azzal, hogy pasiját egy masszázzsal akarja meglepni a szülinapjára. Ezután megbeszélték a részleteket, ám a valóságban a dolgok kicsit másképp alakultak, mint ahogy Szilvia eltervezte!

Szilvi régóta dolgozik Angliában, masszőrként

Jemima ugyanis állítólag rögtön fehérneműre vetkőzött, mikor Szilvia megérkezett a hatalmas oxfordshire-i luxusbirtokra. Később viszont Russell is befutott, aki fogdosni kezdte a rémült lányt – egyértelműen utalva rá, hogy többre vágyik, mint egy frissítő masszázsra. Szilvia persze totálisan megrémült ettől, és azonnal ott akarta őket hagyni, ám a páros ettől nagyon ideges lett, és próbálták visszatartani. A lánynak végül mégis sikerült rávennie Jemimát és Rusellt, hogy elengedjék, aki persze amint ráeszmélt, mi is történt pontosan, a rendőrséghez fordult. El tudod ezt képzelni?

Természetesen a sztárpár ügyvédei minden vádat visszautasítottak, sőt, még azt is kiemelték, hogy Jemima utólag e-mailben is bocsánatot kért Szilviától a félreértések miatt. Az viszont, hogy mi történt valójában, úgy néz ki, sosem fog kiderülni, mert a rendőrség sem kezdeményezett eljárást az ügyben, független bizonyítékok és tanúk hiányára hivatkozva.

Még több

friss