Orlando Bloom szexi tánccal ünnepel

A sármos színész múlt héten összeverekedett Justin Bieberrel, a balhé pedig később az interneten folytatódott. De úgy látszik, Orlando hamar túltette magát ezen, mert hétvégén már vidáman bulizott, ráadásul az új barátnőjével!

Orlando Bloom szexi tánccal ünnepel

A színész éppen Ibizán nyaral a többi A-listás sztárral együtt, és úgy látszik, nagyon is élvezi a vakációt. A napokban ugyanis levideózták, amint fényes nappal egy tengerparti étteremben önfeledten tombol Pharrel Williams ‘Happy’ című számára. Orlandónak a jelek szerint ez lehet az egyik kedvenc slágere, mert amikor meghallotta, felpattant a helyéről és az asztalok között ugrálva kezdett el táncolni, közben pedig szívesen pózolt az őt fotózóknak is. Sőt, egy idő után magához húzott egy csini barna hajú csajszit is, akivel már többször látták együtt, mióta megérkezett Ibizára.

És ha már lecsekkoltad Orlando vicces táncmozdulatait, kapaszkodj meg, mert nincs még vége a sztorinak! Később kiderült ugyanis, hogy a titokzatos lány nem más, mint James Packer, Miranda Kerr ausztrál milliárdos szerelmének az exfelesége. A szupermodell tavaly év vége óta randizgat James-szel, akivel egyébként korábban évekig jó barátok voltak. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy Orlando visszavág nekik, mert lecsapott Erica Packerre, aki mellesleg szintén modellként dolgozik. Ez aztán a szövevényes szerelmi történet, nem gondolod?

Még több

friss