Ez lesz az új Disney-kedvenced

A múlt héten már kiszivárgott néhány fotó a következő élőszereplős mesemoziból, az Into the Woods-ból, most pedig végre az első hivatalos előzetest is megnézheted!

Ez lesz az új Disney-kedvenced

A legújabb Disney-mozi tulajdonképpen a Vadregény című (eredetileg: Into the Woods) musical feldolgozása. De ne izgulj, ha még nem hallottál a darabról, akkor is rengeteg ismerős szereplőt találsz majd a filmben, hiszen gyerekkorod kedvenc meséinek karakterei és sztorijai keverednek benne. Így feltűnik benne például Hamupipőke, Aranyhaj, Piroska és a Farkas is, akik mind kívánnak valamit az erdőben lakó boszorkánytól. A bonyodalom pedig itt kezdődik, mert a boszi úgy dönt, megleckézteti az elégedetlen mesehősöket.

Az izgalmas sztori mellé pedig ráadás, hogy csupa hollywoodi nagyágyú szerepel a filmben. Johnny Depp a Farkast, Anna Kendrick Hamupipőkét, Chris Pine a herceget, Meryl Streep a Boszorkányt alakítja, de szerepel benne Emily Blunt is, aki egy új mesefigurát, a pék feleségét játssza. Most már ti is kíváncsi vagy, mi sülhet ki ebből mesés sztárparádéból, ugye? Akkor csekkold le az izgalmas előzetest:

Még több

friss