Katalint még a barátaitól is eltiltják?

Képzeld, Kate Middleton szeptemberben egyedül utazik Máltára, de úgy néz ki, a villámszabi alatt sem érezheti teljesen önállónak magát. Vilmos herceg ugyanis még azt is megszabta neki, kikkel találkozhat az útja során.

Katalint még a barátaitól is eltiltják?


Katalin már nagyon várja a máltai utazást, és még inkább izgatott lett, amikor megtudta, hogy a hivatalos látogatás alatt a Jolie-Pitt házaspárral is összefuthat. A hercegné régóta szeretett volna jobban megismerkedni Angelinával, akit nem csupán színésznőként tisztel, hanem azért is, mert Angie rengeteget jótékonykodik. Vilmos viszont teljesen kiakadt az ötlet hallatán, és azonnal eltiltotta a feleségét Angelinától.

A herceg ugyanis még 2011-ben egy Los Angeles-i látogatása során szintén szeretett volna találkozni a hollywoodi álompárral, Brad és Angelina viszont az utolsó pillanatban visszautasította a találkozót. Ezért Vilmos úgy döntött, nem érdemelnek meg egy második esélyt, és egyébként is aggódik amiatt, hogy Angie rossz hatással lehet a feleségére. Na nem amiatt, mert mostanában Kate Middleton is az örökbefogadáson gondolkodik, hanem elsősorban azért, mert az utóbbi időben egyre több infó szivárgott ki Angelina botrányos múltjával kapcsolatban, ez pedig árthat Katalin imidzsének.

Kate-ről viszont tudjuk, hogy rendkívül talpraesett csaj, és nem hagyja magát, mert ha kell még a királynővel is szembeszáll. Szóval hajrá Kate, mi drukkolunk, és várjuk az Angie-vel közös fotókat!

Még több

friss