Kim Kardashian is örökbe fogad?

Nemrég röppent fel a hír, hogy Kate Middleton szeretne örökbe fogadni egy babát, és képzeld, kiderült, hogy már Kim is az adoptáláson gondolkodik.

Kim Kardashian is örökbe fogad?

A popókirálynő éppen Thailföldön nyaral a családjával, ahol a K, mint Kardashian című reality sorozatuk legújabb részeit forgatják. A kirándulás azonban nem csak a szelfizésről és a bulizásról szól, mert a sztárcsajok jótékonykodnak is a vakáció alatt. Képzeld, Kim nemrég még egy helyi árvaházat is meglátogatott, ahol teljesen elvarázsolta őt egy 14 éves, Pink nevű árva lány. Kim elmondta, hogy azóta állandóan az aranyos csajszira gondol és nagyon szívesen örökbe fogadná. A tervét ráadásul már a rajongóinak is felfedte, csekkold a videót:

A sztárcsajszi anyukája, Kris viszont azt tanácsolta a lányának, hogy ne döntsön hirtelen, mert egyetlen árvaházi látogatás után nem teheti meg, hogy csak úgy hazavisz valakit, mintha épp shoppingolna. A sztármama szerint ugyanis Kim az örökbefogadás nélkül is rengeteg mindent megtehet azért, hogy az árva kislány sorsa jobbra forduljon. Te mit gondolsz, Kim jobban teszi, ha megfogadja anyukája tanácsát, vagy örülnél egy új Kardashian csajszinak?

Még több

friss