Selena Gomez autóbalesetet szenvedett

Emlékszel rá, mikor múlt héten Kim Kardashian egy lesifotós miatt került bajba, miközben hazafelé vezetett? Képzeld, a hétvégén Selena is így járt, de ő nem úszta meg karcolások nélkül a dolgot…

Selena Gomez autóbalesetet szenvedett

Az énekesnő vasárnap egy csajos ebéd után indult haza a barátnőivel, amikor a parkolóban tolatás közben összeütközött egy másik autóval. Szerencsére Selenának nem esett semmi baja, de a BMW-je hátul alaposan behorpadt, ő pedig csak mosolygott a balszerencséjén. A sztárcsajszi barátnője viszont nem volt ennyire higgadt, mert azonnal kipattant a kocsiból, és vitázni kezdett a a másik kocsi sofőrjével. Szerencsére végül sikerült lenyugtatni, és úgy döntöttek nem hívják ki a rendőrséget. Selena pedig bocsánatot kért, és az okozott kellemetlenségért felajánlott egy páros jegyet a helyi Burke Williams luxusfürdőbe.

Később viszont kiderült, hogy a másik autót egy lesifotós vezette, aki Selenát követte. Valójában pedig egyáltalán nem az énekesnő volt a hibás a balesetért, mert a paparazzo hajtott hozzá túl közel, hogy minél jobb képet készíthessen róla. Nem csoda, hogy az énekesnő ezek után eléggé kiakadt, és a következőt posztolta Twitter-falára:„ Egy kamerás, jól fizetett pasi miatt volt balesetem, aki ráadásul még egy páros Burke Williams jegy is kapott.” Hű, Selena, reméljük, hogy többször nem kerülsz ilyen veszélyes helyzetbe a paparazzi miatt!

Még több

friss