Lindsay Lohan botránykönyvet ír

A színésznő már tavaly év végén bejelentette, hogy önéletrajzi könyvet tervez. De a legfrissebb hírek szerint most már a kiadójával is megegyezett, sőt az egyik legmenőbb best-seller írót is felkérte, hogy segítsen neki a munkában!

Lindsay Lohan botránykönyvet ír

Lindsay akárhogy is próbált jó útra térni, az utóbbi években szinte csak a botrányaival tudott híres maradni. Hol alkoholelvonóra kellett mennie már sokadszorra, hol a híres szeretői listáját posztolta a netre egy csajos buli után. Így nem csoda, hogy már több kiadó is megkereste, hogy egy könyvben mesélje el a pikáns történeteit. Mostanra pedig a The Sun című hetilap szerint sikerült is megállapodnia egy nagyobb londoni kiadóval, akik hatszámjegyű összeget (természetesen dollárban) is hajlandók fizetni LiLo könyvéért.

A színésznő azonban még nem kezdte el legépelni emlékeit, mert mindenképp szeretné, ha egy tapasztalt író segítene neki a szerkesztésben és humoros fogalmazásban. Sőt, állítólag már két jelöltet ki is nézett a feladatra: E. L. James-t és J. K. Rowlingot! Persze utóbbit még Lindsay se gondolta komolyan, hiszen tudja, hogy Rowling a Harry Potter-könyvek után biztos nem vállalná el a felkérést. De E.L. James-szel már személyesen is találkozott az elmúlt hetekben, és nagyon hamar összehaverkodtak, így akár összejöhet a projekt. Hm, vajon Lindsay önéletrajzában is annyi vadító szexjelenet lesz, mint A szürke 50 árnyalatában?

Még több

friss