Durván beszóltak Beyoncénak

Az énekesnő egyébként is nehéz időszakon megy keresztül, mióta tönkrement a házassága Jay-Z-vel. Most viszont még egy nyilvános megaláztatást is el kell viselnie a férje egyik szeretőjétől!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Durván beszóltak Beyoncénak

Hiába drukkoltunk, hogy ne legyenek igazak a hírek, miszerint romokban hever Beyo és Jay-Z házassága, egyre több jel utal arra, hogy tényleg befellegzett a kapcsolatuknak. Az énekesnő például már hetek óta nem hordja a karikagyűrűjét, sőt legutóbb külön hotelszobába költözött közös turnéjuk alatt, miután a rappert rajtakapta egy csapat félmeztelen lánnyal.

És ha ez nem elég, most a férje egy korábbi barátnője, Olivia McFaller is kitálalt arról, hogyan próbálta anno Jay-Z elcsábítani. Ráadásul nem is akárhogyan, hanem egy dalban, amihez már videóklipet is készített! A ‘Sorry Ms. Carter’ című számban (ami egyébként az Outkast ‘Sorry Mrs. Jackson’ című slágerének feldolgozása) énekli el, jobban mondva rappeli el, hogy Jay-Z-vel hogyan ismerkedtek meg, és hogy a sztár mennyire nyomult rá. Végül Olivia azzal fejezi be a dalt, hogy azt tanácsolja Beyoncének, hagyja ott a csalfa férjét, mert ennél jobbat érdemel. Hű, vajon erre a videóüzenetre mit reagál majd Beyo?

Címkék: beyonce botrány házasság Jay-Z szerető válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss