Kate Middleton elvonóra küldi Harry herceget!

Kétségkívül Harry herceg a legszórakoztatóbb tagja a királyi családnak, de a folyamatos botrányai miatt már Katalin hercegné is aggódni kezdett a rosszfiúért.

2014.08.07. 13:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kate Middleton elvonóra küldi Harry herceget!

Harry az év elején végleg szakított nagy szerelmével Cressida Bonas-szal. Akkor úgy látszott, túltette magát a lányon, de valójában sokkal súlyosabb a helyzet, mint azt hittük. Harryt ugyanis azóta többször is lefotózták, ahogy öntudatlan állapotban bulizik, ez pedig mostanra teljesen kiakasztotta Katalin hercegnét. És bár Kate és a Harry nagyon közel állnak egymáshoz, a hercegné már többször figyelmeztette őt, hogy végzetes lesz, ha nem hagyja abba ezt az életmódot.

Azt pedig, hogy most tényleg betelt nála a pohár az is mutatja, hogy az utóbbi időben még inkább a sarkára állt, és komoly lépéseket tett azért, hogy helyrerakja a herceget. Sőt, a Globe magazin értesülése szerint Katalin azt vallja, hogy Harryt csak barátságos és kedves módon lehet megnevelni, nem úgy, ahogy az eddig sokat elváró királynő tette. Ezért javasolta azt, hogy a legjobb megoldás Harrynek egy elvonókúra lenne, nem pedig egy újabb leszidás, amit utána semmilyen változás sem követ.

Hát, mi nagyon drukkolunk Harrynek, hogy Kate segítségével összeszedje magát!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss