Kate Middleton elvonóra küldi Harry herceget!

Kétségkívül Harry herceg a legszórakoztatóbb tagja a királyi családnak, de a folyamatos botrányai miatt már Katalin hercegné is aggódni kezdett a rosszfiúért.

Kate Middleton elvonóra küldi Harry herceget!

Harry az év elején végleg szakított nagy szerelmével Cressida Bonas-szal. Akkor úgy látszott, túltette magát a lányon, de valójában sokkal súlyosabb a helyzet, mint azt hittük. Harryt ugyanis azóta többször is lefotózták, ahogy öntudatlan állapotban bulizik, ez pedig mostanra teljesen kiakasztotta Katalin hercegnét. És bár Kate és a Harry nagyon közel állnak egymáshoz, a hercegné már többször figyelmeztette őt, hogy végzetes lesz, ha nem hagyja abba ezt az életmódot.

Azt pedig, hogy most tényleg betelt nála a pohár az is mutatja, hogy az utóbbi időben még inkább a sarkára állt, és komoly lépéseket tett azért, hogy helyrerakja a herceget. Sőt, a Globe magazin értesülése szerint Katalin azt vallja, hogy Harryt csak barátságos és kedves módon lehet megnevelni, nem úgy, ahogy az eddig sokat elváró királynő tette. Ezért javasolta azt, hogy a legjobb megoldás Harrynek egy elvonókúra lenne, nem pedig egy újabb leszidás, amit utána semmilyen változás sem követ.

Hát, mi nagyon drukkolunk Harrynek, hogy Kate segítségével összeszedje magát!

Még több

friss