Lady Gaga kórházba került

Az énekesnő jelenleg Amerikában turnézik, a szerda esti koncertje után viszont annyira rosszul lett, hogy azonnal kórházba kellett szállítani.

Lady Gaga kórházba került

Gagának tavaly télen már le kellett mondania világkörüli turnéjának utolsó állomásait, mikor egy sérülés miatt megműtötték. Most pedig lehet, hogy az idei artRave: the ARTPOP Ball nevű turnéján is el kell halasztania néhány koncertjét, mert szerda este a denveri fellépése utána elájult. Szerencsére azonban ezúttal nem olyan súlyos állapota, csupán magassági betegségtől lett rosszul. Denver ugyanis viszonylag magasan, a tenger szint felett több mint 1500 méterrel fekszik, így kisebb a levegő oxigéntartalma. Az énekesnő pedig egyébként is túlhajtotta magát az elmúlt hetekben, hiszen szinte minden este másik városban koncertezik, ezért a szervezete nem bírta elviselni az oxigénhiányos állapotot.

Jó hír azonban, hogy miután a kórházban kapott egy kis extra oxigént, magához tért, sőt egy selfie-t is posztolt magáról Instagramjára, amint a maszkban pózol. De az orvosok a biztonság kedvéért azt tanácsolták neki, hogy a következő napokban pihenjen. A kérdés, hogy Gaga betartja-e az orvosi utasítást vagy inkább teljes gőzzel folytatja a turnét?

Még több

friss