Lady Gaga kórházba került

Az énekesnő jelenleg Amerikában turnézik, a szerda esti koncertje után viszont annyira rosszul lett, hogy azonnal kórházba kellett szállítani.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lady Gaga kórházba került

Gagának tavaly télen már le kellett mondania világkörüli turnéjának utolsó állomásait, mikor egy sérülés miatt megműtötték. Most pedig lehet, hogy az idei artRave: the ARTPOP Ball nevű turnéján is el kell halasztania néhány koncertjét, mert szerda este a denveri fellépése utána elájult. Szerencsére azonban ezúttal nem olyan súlyos állapota, csupán magassági betegségtől lett rosszul. Denver ugyanis viszonylag magasan, a tenger szint felett több mint 1500 méterrel fekszik, így kisebb a levegő oxigéntartalma. Az énekesnő pedig egyébként is túlhajtotta magát az elmúlt hetekben, hiszen szinte minden este másik városban koncertezik, ezért a szervezete nem bírta elviselni az oxigénhiányos állapotot.

Jó hír azonban, hogy miután a kórházban kapott egy kis extra oxigént, magához tért, sőt egy selfie-t is posztolt magáról Instagramjára, amint a maszkban pózol. De az orvosok a biztonság kedvéért azt tanácsolták neki, hogy a következő napokban pihenjen. A kérdés, hogy Gaga betartja-e az orvosi utasítást vagy inkább teljes gőzzel folytatja a turnét?

Címkék: botrány életveszély koncert kórház lady gaga

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss