Selena is a csajokra hajt?

Selena Gomez végleg lezárta a Bieber-ügyet, és belevetette magát szórakozásba. Ráadásul úgy tűnik, a szerelmi csalódás hatására még egy csajszit is kiszemelt magának!

2014.08.08. 16:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Selena is a csajokra hajt?

Selena is a csajokra hajt?

Selena is a csajokra hajt?

Fotó megosztása:

Selena és Cara Delevingne rengeteg időt töltenek együtt mostanában, és ez nemrég a lesifotósoknak is feltűnt. A szemtanúk szerint ugyanis a két sztárcsajszi annyira jól kijön egymással, hogy már-már úgy látszik, mintha egymásba lennének esve.

Az énekesnő és a modell egyébként még májusban ismerkedett össze, és azóta is elválaszthatatlanok egymástól. Sőt, Selena a 22. születésnapját is Carával töltötte egy luxusjachton, ahol végigbolondozták a napot. A pletykák szerint ráadásul, mikor Justin Bieber tudomást szerzett a közös partikról, iszonyú féltékeny volt, amiért volt barátnője helyette inkább ismét a modellcsajszival lógott.

Persze mi ezen annyira nem csodálkozunk, hiszen Justin verekedős botránya miatt a srác teljesen leírta magát a lány előtt. Azt pedig, hogy a lányok között tényleg több van-e egy szimpla BFF-kapcsolatnál, senki sem tudja, de az biztos, hogy Cara nem utasítja el más csajszik közeledését.

Csekkold le a két lány közös képeit! Te el tudod képzelni, hogy több van köztük, mint barátság?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss