Demi Lovato a rehabon kötött ki

Ugye te sem tudod elképzelni, hogy a szupercuki énekesnő olyan komoly problémákkal küzd, mint a drog és az alkohol? Pedig a jelek szerint a helyzet igencsak súlyos, hiszen Selena Gomez után Deminek iselvonóra kellett mennie.

Demi Lovato a rehabon kötött ki

Demi Lovato az elmúlt években megküzdött a bulimiával és több pszichés eredetű betegséggel is, pár nappal ezelőtt pedig úgy döntött, rehabra megy. Ahelyett viszont, hogy arra hivatkozott volna, csak egy kis pihenésre és feltöltődésre vágyik, a sztárcsajszi meglepő őszinteséggel vallotta be, mi is történt vele valójában!

A Globe Magazin legfrissebb számában ugyanis Demi beismerte, hogy az utóbbi időben ismét visszacsúszott a függőségébe(az énekesnő korábban is küzdött a drogokkal), és jelenleg nagyon rossz úton jár . Első lépésként éppen ezért úgy döntött, rehabilitációra megy, és azon fog dolgozni, hogy kizárja azokat az embereket az életéből, akik rossz hatással vannak rá. Ezzel pedig valószínűleg Wilmer Valderramával való kapcsolatára is célzott, hiszen a srác legalább akkora partiarc (és legalább annyira botrányos is), mint Lindsay Lohan. Demi pedig az utóbbi időben – talán a sztárpasival való kapcsolata miatt is – nem csak a drogokban, de az alkoholban is menedéket keresett, és nemrég elárulta: egyetlen napot sem bír ki úgy, hogy ne inna meg egy pohárkával.

Hát, szerintünk nagyon tiszteletre méltó lépés volt Demitől, hogy ilyen őszintén beszélt a problémáiról, és hogy a rajongói figyelmét is felhívta rá, mennyire veszélyes helyzetbe sodorta magát. Ugye te is drukkolsz neki, hogy ezek után sikeresen fejezze be az elvonót?

Még több

friss