Mi történt veled, Taylor?

Te is csodálod Taylor Swiftet, amiért mindig tökéletes frizkóval, sminkkel és szerkóval lép ki az utcára, még akkor is, ha csak az edzőterembe ugrik le? Akkor készülj, mert a legújabb videójában alig fogsz ráismerni az énekesnőre!

Mi történt veled, Taylor?

Vastag keretes szemüveg, semmi smink, lelapított barna haj és óriási fogszabályzó: Taylor ezzel a külsővel sokkolta rajongóit a hétvégén. De ne hidd, hogy egy régi iskolás felvétel került elő róla, vagy hirtelen elvesztette volna a stílusérzékét. A sztárcsajszi csupán egy tévéshow kedvéért maszkírozta el magát. Taylor ugyanis a héten Jimmy Fallon amerikai humorista műsorában, a The Tonight Show-ban szerepel, amiben egy furcsa lányt, Natalie-t alakít majd. Az énekesnő pedig annyira büszke az alakítására, hogy már egy kis előzetes videót is megosztott róla:

De nem ez Taylor egyetlen szerepe, aminek kedvéért átalakította a külsejét. Hamarosan a mozikba kerül ugyanis Az emlékek őre című film, amiben Rosemaryt (az emlékek őrzőjének lányát) játssza, és szintén barna parókát visel.

(Fotó: Profimedia – Red Dot)

A fantasy moziban, ami egy best-seller regény feldolgozása, az énekesnő ráadásul olyan hollywoodi nagyágyúkkal együtt szerepel, mint Meryl Streep, Jeff Bridges, Katie Holmes és Alexander Skarsgård. Hát, nem csoda, hogy Taylor hajlandó volt megválni a szőke loboncától! Csak nem egy Oscar-díjra pályázik a hét Grammy-szobrocskája után?

Még több

friss