2014.08.12.@ 05.08

Együtt szorítunk veled, Dwayne!

Elképzelni sem tudjuk, mit élt át a Halálos iramban sztárja, Dwayne Johnson, mikor megtudta, hogy a családja súlyos autóbalesetet szenvedett!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Együtt szorítunk veled, Dwayne!

Még mindig ápolják a Szikla, vagyis Dwayne Johnson anyukáját és unokatesóját, akik nemrég egy amerikai országúton szenvedtek súlyos autóbalesetet. Az egészben pedig az a legtragikusabb, hogy a sztár családja teljesen szabályosan közlekedett, mikor a szembejövő sávból egy kocsi váratlanul eléjük kapta a kormány és frontálisan az autójukba csapódott. A vizsgálatot végző rendőrök persze azonnal kiderítették, hogy a balesetet okozó sofőr ittas volt.

Dwayne Johnson pedig természetesen elsőként értesült arról, mi történt, és a helyszínre érkezve lefotózta a brutális roncsokat, amik a két kocsiból maradtak, és ezt írta:

„Az anyukám és az unokatesóm egy ittas sofőrrel karamboloztak – és túlélték. Persze az első reakcióm az volt, hogy megkeresem azt, aki ezt az egészet okozta, és megbizonyosodok arról, hogy megfizet a tettéért. De aztán rájöttem, hogy az az igazán fontos, hogy a családom jól van, és még mindig megölelhetjük egymást!”

Ezt a fotót lőtte a Szikla a tragikus eset helyszínén

Hát Dwayne, az biztos, hogy nagyon férfiasan kezelted a helyzetet, és kívánjuk, hogy a szeretteid hamar felépüljenek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss