Kirabolták Kim Kardashian családját

Úgy látszik, egy percig sem érezheti magát biztonságban a pópókirálynő és családja, mert pár hónapon belül már harmadszor törtek be az otthonukba. Ráadásul a tolvajok most sem távoztak üres kézzel…

Kirabolták Kim Kardashian családját

A betörők számára igazi kincsesbánya Kim Kardashianék otthona, hiszen a reality showjukban mindenki láthatja, milyen fényűző életet élnek. Éppen ezért nem csoda, hogy bárhová is költöznek, első számú célponttá válnak. Most például Kim tesója, Kourtney lett besurranó tolvajok áldozata, aki nyár elején vőlegényével, Scott Disick-kel együtt kibérelt egy vízparti házat az előkelő Hamptons-környéken. Másik tesójukkal, Khloéval ugyanis jelenleg itt forgatják valóságshowjuk nyári különkiadását, így az elmúlt hetekben ide költöztek Los Angeles-ből. A bűnözők viszont itt is hamar rájuk találtak, mert nemrég betörtek a villába, és elvittek 4 ezer dollárt (közel 1 millió forintot), ami egy aktatáskában volt elrejtve. Sőt, pár családi ékszer is eltűnt!

Khloe és Scott persze rögtön feljelentést tettek, de a rendőrség egyelőre nem találja a tetteseket. Bár ezen talán már meg se lepődik a Kardashian-család, mivel néhány hónappal ezelőtt a kaliforniai otthonukból is eltűnt 50 ezer dollár, sőt Khloé lakásából is megfújtak nemrég 200 ezer dollárnyi értéket, és akkor sem sikerült semmit kideríteniük a zsaruknak. Vajon ezúttal előkerülnek a betörők?

Még több

friss