Randizz Zac Efronnal

Itt az esély, hogy személyesen is találkozhatsz a szívdöglesztő színésszel, sőt akár a kocsiját is elnyerheted tőle! Erre az akcióra te is benevezel, ugye?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Randizz Zac Efronnal

Zac már régóta elkötelezte magát a Make-a-Wish Foundation nevű segélyszervezet mellett, ami beteg gyerekek kívánságait igyekszik teljesíteni. Most pedig még egy extra játékot is kitalált, hogy minél többet segítsen a gyerkőcöknek. Elhatározta, hogy az adakozók közül valakinek odaajándékozza a legelső autóját, plusz a szerencsés rajongót elrepíti Los Angelesbe, és személyesen is találkozhat vele. Ráadásul külön jó hír, hogy ezúttal nem licitálni kell, hanem mindenkinek csak egy jelképes összeget kell befizetnie, így a bankszámládat sem kell lenulláznod, hogy megcsípd a randit Zac-kel.

Ha te is szívesen beszállnál a jótékonysági akcióba, nincs más dolgod, mint hogy regisztrálj a Prizeo.com weboldalon, és befizess 10 dollárt (kb. 2300 forintot), ami máris a szervezethez kerül. Ezek után pedig már csak bíznod kell a szerencsédben, hogy téged sorsoljanak ki a játék végén! Zac egyébként egy videót is feltöltött a játék részleteiről, amiben a járgányáról is beszél. Ezzel kocsival tanult meg vezetni, és vele szerezte meg a jogsiját is, így tényleg sok élménye kötődik hozzá. Ettől pedig csak még szuperebb lenne, ha te vezethetnéd legközelebb, nem igaz?

Címkék: akció Make a Wish Foundation színész Zac Efron

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss