A családjáért küzd a Gossip Girl sztárja

Kelly Rutherford, vagyis Serena anyukája a sorozatban nem volt éppen egy mintaanya. De a színésznőnek most a valóságban is súlyos családi gondokkal kell szembe néznie, mert exférje teljesen elszakította tőle a két gyerekét.

A családjáért küzd a Gossip Girl sztárja

Arról már korábban beszámoltunk neked, hogy Kelly még 2009-ben szakított német származású férjével, akit azzal vádolt, hogy bántalmazta őt és drogokkal kereskedett. A bíróságon azonban nem sikerült ezeket bizonyítania, így ejtették a vádakat. A válás során pedig a pár nem tudott megegyezni, hogy kinél maradjon a két közös gyerekük, a hétéves Hermes és ötéves Helena. És mivel Kelly korábban folyamatosan elfoglalt a Gossip Girl forgatása miatt, 2012-ben végül a férjének ítélték a gyerkőcök felügyeleti jogát, aki viszont azóta Franciaországban él. A színésznő így az elmúlt két évben szinte alig találkozhatott a gyerekeivel, hiába küzdött minden áron, hogy ő nevelhesse őket.

Most viszont Kelly elhatározta, hogy tesz egy utolsó kísérletet, hogy visszaszerezze őket. Hermes és Helena ugyanis jelenleg nála töltenek pár hetet, és augusztus 19-én kéne visszautazniuk Franciaországba. A színésznő pedig az ügyvédei tanácsára kérelmet nyújtott be az amerikai bevándorlási és családjogi hivatalhoz is, hogy érvényteleníthessék a korábbi határozatot, és a gyerekeknek ne kelljen az apjukkal lakniuk. Kelly szerint ugyanis így gyakorlatilag két amerikai állampolgárt köteleznek arra, hogy akaratuk ellenére elhagyják az országot. Hű, ilyen családi drámát még talán a Gossip Girl forgatókönyvírói se tudtak volna kitalálni. Mi mindenesetre reméljük, hogy végül a színésznőnek adnak igazat!