Mila Kunis kórházba került

Képzeld, a napokban teljesen bepánikolt Ashton Kutcher és Mila Kunis, a színésznő ugyanis hirtelen annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani!

Mila Kunis kórházba került

Az utóbbi időben csakis olyan képeket láthattál a sztárpárról, hogy kéz a kézben sétálgatnak a kutyáikkal, és nyugodtan készülődnek az első babájuk érkezésére. A hét elején viszont alaposan megijedtek, mikor Mila nem érezte jól magát, és éles fájdalmat érzett a hasában, ezért megkérte Ashtont, hogy azonnal vigye őt a Cedars-Sinai kórházba, ahol egyébként már rengeteg sztárbaba született. Szerencsére kiderült, hogy minden rendben a kicsivel, de azóta Mila egyre rosszabb állapotban van. A rosszullét miatt ugyanis rádöbbent, hogy mennyi fájdalom vár rá a szülés alatt, mennyi váratlan komplikáció léphet fel és még mennyi gonddal kell megküzdeniük.

Az OK! magazin forrásai szerint totálisan pánikba esett, és azóta folyamatosan a különböző internetes oldalakat bújja, hogy alaposan felkészüljön. Ráadásul eddig úgy tervezte, hogy természetes úton, dúla segítségével hozzá világra a bébit, de most inkább az érzéstelenítés mellett döntött. Ahogy közeledik a nagy nap, a kismama egyre jobban szorong, ezzel pedig Ashtont is teljesen kiborítja. Az orvosok pedig attól félnek, ha nem lesz úrrá ezen a pánikhangulaton, azzal sokat árt a kicsinek is, sőt a stressz miatt még nehezebb lesz a szülés. Hű, Mila, reméljük, megfogadod a dokik tanácsát, és most már minden rendben lesz a cuki trónörökössel!

Még több

friss