Vége a Kardashian-show-nak?

A K, mint Kardashian az egyik legnépszerűbb valóságshow az egész világon, de Kim családja most mégis úgy döntött, hogy leállnak a forgatással.

Vége a Kardashian-show-nak?

Ahogy már tegnap megírtuk, a Kardashian-család több tagjához is betörtek az elmúlt hónapokban. Először Kim anyukája, Kris Jenner házából loptak el 50 ezer dollárnyi értéket, majd Khloé otthonából tűnt el 200 ezer dollárnyi ékszer, pár hete pedig Kourtney nyaralójából vittek el 4000 dollár készpénzt. Az egész rablássorozatban pedig az a legdurvább, hogy egyik helyen sem volt nyoma erőszakos behatolásnak. Ráadásul hiába szereltek fel új térfigyelő kamerákat, cserélték le a személyzetet, a betörőknek mégis sikerült minden óvintézkedést kitrükközniük. Ezért a lányok meg vannak róla győződve, hogy a reality show egyik stábtagja a tolvaj.

Mostanra pedig betelt náluk a pohár, mert tegnap kijelentették, hogy addig nem kezdik el a következő évad forgatását, amíg elő nem kerül a tettes. Közölték az amerikai E! csatorna vezetőivel, hogy azt szeretnék, ha minden velük dolgozó hazugságvizsgálatnak vetné alá magát. Így azt remélik, hamarabb felderíthetik az ügyet, a rendőrség ugyanis eddig nem jutott semmilyen eredményre. Mit gondolsz, vajon sikerül leleplezniük a tettest, vagy végleg elbúcsúzik a képernyőtől a Kardashian-család?

Még több

friss