Netes trollok szálltak rá Zelda Williams-re

Hihetetlen, ami Robin Williams halála után lányával, Zeldával történt. Szegény csajszi ugyanis nem elég, hogy összetört a gyásztól, de még ismeretlen netezők mocskolódó üzeneteivel is meg kellett küzdenie.

Netes trollok szálltak rá Zelda Williams-re

Robin Williams halála az egész világot megrázta, és milliók osztották meg fájdalmukat a hír hallatán a különböző közösségi oldalakon. Persze a színész lánya, Zelda is több olyan posztot írt, amit édesapjának címzett, és még néhány képet is megosztott kettejükről. Ezekre pedig rengeteg olyan kommentet kapott apukája rajongóitól, amelyekből erőt meríthetett folytatáshoz. Csakhogy nem mindenki volt ennyire együtt érző a színész tragédiája kapcsán! Két felhasználó ugyanis olyan photoshoppal készült képeket küldött Zeldának, amiken az édesapja holtteste volt látható, a döbbenetesen kegyetlen fotókat pedig pár brutális hozzászólással is megtoldották.

A lány persze teljesen kiborult a fotóktól, és könyörögve kérte a gonoszkodókat, hogy hagyjanak fel az ilyen kíméletlen viccekkel, majd másokat is arra biztatott, hogy jelentsék azokat a felhasználókat, akik megpróbálnak gúnyt űzni édesapja tragédiájából. De nem telt bele pár óra, és Zelda végül teljesen megelégelte, hogy sokan milyen szörnyű célokra használják a közösségi oldalakat, ezért úgy döntött, végleg otthagyja a Twittert és az Instagramot is.

„Sajnálom. Felül kell emelkednem a történteken. Ezért minden formában törlöm magamat ezekről az oldalakról, jó hosszú időre… vagy talán örökre! Ez majd elválik. Viszlát!” – írta búcsúzóul.

Szerencsére viszont ez a történet felbuzdította azokat, akik nem nézik jó szemmel az internetes trollokat és összefogtak ellenük. A filmkritikus Scott Weinbeirg például úgy reagált, hogy egy kommentben megírta, reméli, hogy Zelda tisztában van azzal, hogy azok, akik szeretik őt, 94 millió 1 arányban verik a „szemétládákat”.

Hát, mi nagyon sajnáljuk, ami Robin lányával történt, és bízunk abban, hogy a jóérzésű netezők a jövőben is mindig összezárnak majd, ha azt látják, hogy a gonoszkodó felhasználók rászálltak valakire!

Még több

friss