Tovább tombol a Miley-hurrikán

Úgy látszik, Miley Cyrus egyszerűen nem tud leállni a botrányokkal, mert nem telik el hét, hogy ne hívná fel magára a figyelmet az őrült viselkedésével. Képzeld, ezúttal egy szállodában balhézott és teljesen lejáratta magát!

Tovább tombol a Miley-hurrikán

Miley sorban gyűjti a cseppet sem megtisztelő jelzőket: a botrányok királynője és a twerkelés vezére után most megkapta a “Minden idők legpocsékabb vendége” címet is. És hogy mivel érdemelte ezt ki? Az énekesnő a Bangerz világkörüli turnéja miatt már hónapok óta úton van, közben pedig folyamatosan a legjobb hotelekben száll meg. A napokban például a philadelphiai koncertje után a New York-i Greenwich Hotel nevű luxusszállóban foglalt szobát, de ennek a többi vendég cseppet sem örült. Miley ugyanis az éjszaka közepén állított be a csapatával, és amint megérkeztek a hallba, őrült vadulásba kezdtek.

Ordítoztak, dobálták egymást a méregdrága bútorok között, ittak és többen még füves cigire is rágyújtottak. „Olyan volt, mintha egy tornádó söpört volna végig a termen, teljes káosz uralkodott, a vendégek pedig rengeteg panaszt tettek” – árulta el az egyik alkalmazott a Life & Style magazinnak. Ráadásul amikor megkérték őket, hogy próbáljanak csendesebben viselkedni, Miley totál kiakadt: „Azt üvöltözte, hogy rengeteg pénzt hagy itt a szállodában, és örüljünk, hogy olyan vendégünk van, mint ő” – mondta az egyik szemtanú. Az eset után pedig lehet, hogy az énekesnőnek még több pénzt kell “ott hagynia” a hotelben, ugyanis több vendég is visszakérte a nem éppen olcsó szállás árát, a vezetőség pedig emiatt Miley-tól követeli az összeget.

Még több

friss