Brad Pitt nem forgat több szexi jelenetet?

Képzeld, a hírek szerint Angelina Jolie annyira retteg attól, hogy a férje megcsalja, hogy megtiltotta Bradnek, hogy a következő mozijaiban szexjeleneteket vállaljon be!

Brad Pitt nem forgat több szexi jelenetet?

A The National ENQUIRER nemrég arról számolt be, hogy Angelina Jolie az utóbbi időben egyre féltékenyebb a férjére, és ezért már a munkájába is beleszól. Angie ugyanis leszögezte, hogy Brad többé nem forgathat erotikus jelenetet más színésznőkkel. És, hogy honnan jön ez a drasztikus szabály? Angie attól fél, hogy a történelem megismétli önmagát. Hiszen anno ő és Brad szintén egy összebújós jelenetben, méghozzá a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán kerültek még közelebb egymáshoz. És hát tudod, mi lett a sztori vége…

Szóval a színésznő úgy döntött, hogy még véletlenül sem kockáztatja a házasságát, inkább eltiltja a férjét az enyelgéstől. Jó, talán van benne valami, hiszen te sem látnád szívesen más nővel a pasidat a képernyőn, ugye? Mi azért sajnáljuk, hogy többé nem nézhetjük Bradet meztelenül hemperegni az ágyban. De azért búcsú kedvéért utoljára azért még vess egy pillantást az eddigi legszexibb jeleneteire!

Igen, a trójai harcos az ágyban is győztes típus volt:

A Thelma és Louise című filmben is odatette magát a szexi színész!

Valóban forró volt a levegő Brad és a színésznő között a Szenvedélyek viharában című moziban.

És persze a híres Mr. és Mrs. Smith jelenet, a színész legvadabb szexjelenete.

De a kedvencünk mégis a Ha eljön Joe Black romantikus egymásra találása:

Még több

friss