Jessica Simpson alkohollal fogyózik?

A hihetetlen sztorival az OK! Magazin állt elő, a bulvárlap szerint ugyanis Jessica Simpson annyira belejött a fogyózásba, hogy ennivalót már nem is, alkoholt viszont annál többet fogyaszt!

Jessica Simpson alkohollal fogyózik?
galéria

Jessica Simpson alkohollal fogyózik?

Jessica Simpson alkohollal fogyózik?

Fotó megosztása:

Már korábban is írtunk róla, hogy Jessica Simpson elképesztően lefogyott az utóbbi időben, így nem csoda, hogy az Instagramját is elárasztották a szexibbnél szexibb fotók, aminek szupervékony és izmos lábait villogtatja (nézd csak a galériát!). De lehet, hogy ezúttal túlzásba esett?

Az OK! Magazin szerint biztosan, hiszen a lapban megszólaltatott források elárulták, hogy a szépséges énekesnő mostanában teljesen elutasítja az ételt. „Minden reggel egy pezsgővel indít, a reggelit pedig egyszerűen kihagyja. Nagyon boldog a férjével és júliusi esküvőjük óta, és még mindig a mézes hetek időszakát éli. Ezért úgy érzi, nincs abban semmi rossz, ha továbbra naponta is megünnepli egy-két pohárkával, hogy mennyire boldog!” – nyilatkozta az újságnak egy Jess-hez közelálló személy.

Az ismerős emellett viszont azt is hozzátette, hogy a mi bolondos szokásnak indult, mára az egész családot aggasztja, hiszen Jessica lassan tényleg minden étkezést valamilyen koktéllal helyettesít. Így az ételen megspórolt kalóriákat inkább fincsi italokban viheti be a szervezetébe – csakhogy ez hosszú távon nemcsak alkoholizmushoz, de súlyos alultápláltsághoz is vezethet!

Hát, mi ezért reméljük, hogy Jessica nem jut el idáig, és időben észreveszi, mennyire egészségtelen, amit csinál. Pár hét múlva pedig visszatér ahhoz a profi étrendhez és edzésprogramhoz, amivel bámulatos fogyását és formáját elérte!

Még több

friss