Kiderültek Taylor Swift titkai

Hiába őrizgette Taylor Swift éveken át tinikora bizalmas sztorijait, egy tévéshow kedvéért most mégis úgy döntött, beavatja rajongóit az egyik legcikibb húzásába!

Kiderültek Taylor Swift titkai

Oké, Taylor élete eddig is olyan volt a fanok előtt, mint egy nyitott könyv, hiszen az énekesnő mindig őszintén beszél a szerelmi életéről, sőt, a dalszövegeiben még legnagyobb csalódásairól is beszámol. Ennek ellenére ezidáig mégis voltak Taylor életének olyan időszakai, amikről kevesebbet tudtunk: mint például a country-énekes gyerekkora! Jimmy Fallon kedvéért viszont Taylor úgy döntött, a Tonight Showban ezeknek az éveknek a legjobb sztorijaiba is bepillantást enged. Az alakítását most le is csekkolhatod:

A mókás bejátszás után azonban egy kicsit komolyabb beszélgetés következett, amelyben Tay azt is bevallotta, hogy a kicsit ügyetlen, bénácska karaktert valójában a saját gyerekkora ihlette. Ő ugyanis Natelie-hoz hasonlóan imádott jégkrém-pálcikákból építkezni. Egy alkalommal viszont egy olyan komoly kastély-projektbe kezdett, hogy még egy ipari ragasztót is beszerzett hozzá. A nagy munka közben viszont a ragasztó-pisztoly, amivel dolgozott, elszabadult, és a forró anyag Taylor combján kötött ki.

„Innen jutott eszembe Natalie. Valójában az egész egy traumatikus gyerekkori sztoriból indult ki!”- mesélte.

Hát Taylor, reméljük, hogy a dráma-terápia használt, és végre tényleg sikerül kiheverned ezt a csúnya balesetet!

Még több

friss