Kiderültek Taylor Swift titkai

Hiába őrizgette Taylor Swift éveken át tinikora bizalmas sztorijait, egy tévéshow kedvéért most mégis úgy döntött, beavatja rajongóit az egyik legcikibb húzásába!

2014.08.15. 16:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderültek Taylor Swift titkai

Oké, Taylor élete eddig is olyan volt a fanok előtt, mint egy nyitott könyv, hiszen az énekesnő mindig őszintén beszél a szerelmi életéről, sőt, a dalszövegeiben még legnagyobb csalódásairól is beszámol. Ennek ellenére ezidáig mégis voltak Taylor életének olyan időszakai, amikről kevesebbet tudtunk: mint például a country-énekes gyerekkora! Jimmy Fallon kedvéért viszont Taylor úgy döntött, a Tonight Showban ezeknek az éveknek a legjobb sztorijaiba is bepillantást enged. Az alakítását most le is csekkolhatod:

A mókás bejátszás után azonban egy kicsit komolyabb beszélgetés következett, amelyben Tay azt is bevallotta, hogy a kicsit ügyetlen, bénácska karaktert valójában a saját gyerekkora ihlette. Ő ugyanis Natelie-hoz hasonlóan imádott jégkrém-pálcikákból építkezni. Egy alkalommal viszont egy olyan komoly kastély-projektbe kezdett, hogy még egy ipari ragasztót is beszerzett hozzá. A nagy munka közben viszont a ragasztó-pisztoly, amivel dolgozott, elszabadult, és a forró anyag Taylor combján kötött ki.

„Innen jutott eszembe Natalie. Valójában az egész egy traumatikus gyerekkori sztoriból indult ki!”- mesélte.

Hát Taylor, reméljük, hogy a dráma-terápia használt, és végre tényleg sikerül kiheverned ezt a csúnya balesetet!

Címkék: baleset hír Jimmy Fallon pletyka sztár taylor swift trauma

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss