J.Law máris bepasizott?

Még csak alig három hete szakított egymással Jennifer Lawrence és Nicholas Hault, a legfrissebb hírek szerint a színésznő máris egy újabb sztárpasival randizgat, aki ráadásul jóval idősebb nála!

J.Law máris bepasizott?

Az E! amerikai tévécsatorna forrásai szerint Jen titokban már hetek óta a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal találkozgat, akivel Az éhezők viadala: Futótűz forgatása alatt ismerkedett meg, hiszen Chris írta a film egyik betétdalát. És a kapcsolatuk ugyan még elég friss, egyre komolyodik, a két sztárt pedig még a köztük lévő 13 év korkülönbség sem zavarja. Sőt, Chris örül, hogy Gwyneth Paltrow után (akitől márciusban vált el több mint 10 év házasság után) végre egy olyan laza csajszival lehet, mint Jen.

És ugyan a páros még egyelőre nem erősítette meg hivatalosan, hogy együtt járnak, J.Law-t többször is látták mostanában a Coldplay-koncerteken, ahol hajnalig bulizott a bandával, és a szemtanúk szerint végig Chris-szel lógott. A kérdés már csak az, hogy mit szól majd Gwyneth, ha megtudja, hogy az exe Hollywood egyik legmenőbb színésznőjével jött össze?

Még több

friss