Lady Gaga új külsővel sokkol

Oké, Lady Gaga extrém stílusa már egyre kevésbé képes zavarba hozni miket, a legújabb húzásán mégis meglepődtünk. Szerinted menő, vagy ciki az énekesnő gót sminkje és extrém orrkarikája?

Lady Gaga új külsővel sokkol

Láttuk már Lady Gagát hús-ruciban, őrült színpadi szettekben, Donatella Versace-hasonmásként, de smink nélkül is… Mégis meglepődtünk, mikor nemrég ezekkel a fotókkal szembesültünk a sztárcsajsziról:


Az énekesnő vad, fekete sminkben, felnyírt, fekete séróval és orrkarikával pózolt az Instagramon megosztott képeken. Neked bejön ez az átalakulás? Egyébként nem Lady Gaga az egyetlen, aki mostanában megpróbálja újra divatba hozni az orrpiercingeket. A hétvégén ugyanis Katy Perry is posztolt magáról egy videót, amin épp átlövik az orrát! Figyelem, ezt a videót csak tényleg erős idegzetűeknek ajánljuk:

Katy egyébként a következő üzenettel osztotta meg a videót a rajongóival: „A legutóbb, mikor ezt csináltam, egyedül voltam egy biztosító tűvel és egy jégkockával, 13 évesen. Most viszont azt gondoltam, jobb lesz, ha a profikra bízom a dolgot. Bocsi anya (már megint)!”

Még több

friss