Britney mindenkit megpróbál átverni?

Úgy tűnik, a pop királynője végleg felhagyott azzal, hogy élőben énekeljen, legutóbbi koncertjén viszont tényleg sikerült akkora bakit elkövetnie, hogy az összes rajongója kiakadt!

Britney mindenkit megpróbál átverni?

Már többször előfordult, hogy Britney Spears csúnyán beégett a rajongói előtt. Korábban lebukott már azzal, hogy koncertjein csak playbackről énekel, sőt, nemrég egy hangfelvétel is előkerült róla, amin Alien című dalát olyan hamiskásan adta elő, hogy autotune-nal kellett turbózni rajta, hogy egyáltalán hallgatható legyen. A szupersztár énekesnő ezúttal viszont még ennél is messzebbre merészkedett! Legutóbbi las vegas-i koncertjén ugyanis már nem is saját hangjára tátogott, hanem egy ausztrál énekesnő hangját vette kölcsön.

Britney ugyanis belekezdett Perfume című számába (amit egy Sia nevű ausztrál énekesnővel közösen írtak), viszont ahelyett, hogy a saját verziójára playbackelt volna, a hatalmas arénában – véletlenül – Sia énekhangja szólalt meg. Hogy ez hogyan lehetséges? Mivel Sia társszerzője a dalnak, pár hónappal ezelőtt ő is felénekelt belőle egy stúdióverziót, a koncert szervezői pedig véletlenül összecserélték a két felvételt!

Brit persze ezután úgy tett, mintha mi sem történt volna, és a kellemetlen baki ellenére is előadta a számot. A rajongók viszont azonnal észrevették, hogy valami nem stimmel, ezért totál kiakadtak, a buli után pedig rengeteg videót osztottak meg az Instagramon a kínos esetről.

„Britney helyett is szégyellem magam!” – írta ki falára az egyik rajongó.

Te felismernéd, hogy Britney valójában nem a saját hangján énekel? Az esetről készült videót itt csekkolhatod:

Még több

friss