Kim Kardashian titkos küldetése

Szexi kémnő lett a valóságshow sztárból! Kim ugyanis kipróbálhatta, milyen egy megfigyelés, méghozzá élesben, és ezzel még egy kínos szitutól is megvédte a tesóját!

Kim Kardashian titkos küldetése

Oké, Kim nem a James Bond széria következő főszereplője lesz, de legalább olyan szuperül teljesített, akár egy akcióhős. Na jó, még ez sem teljesen igaz, mert profi kémként gyorsan leszerepelt! A valóságshow sztár ugyanis elhatározta, hogy kifigyeli a tesóját, mivel ő is hallotta a pletykákat, hogy Khloé ismét randizik, csakhogy a nővére nem volt hajlandó elárulni az igazságot. Éppen ezért Kim a legjobb barátjával együtt leparkolt az előtt a klub előtt, ahol aznap este Khloé új barátja zenélt, és megpróbálta kifigyelni őket. Ám Kim amióta édesanya lett, nem bírja olyan jól az éjszakázást, és a kocsiban ülve villámgyorsan elbóbiskolt.

Mázlijára éppen akkor ébredt fel, amikor Khloé volt férje is megjelent a szórakozóhely előtt, így időben tudta figyelmeztetni a tesóját, hogy elkerülje a kínos találkozást Lamarral. Ezzel persze Kim lebuktatta magát, hogy javában kémkedett, de legalább jól végződött a sztori, márcsak azért is, mert Khloé kénytelen volt beismerni, hogy valóban French Montanával randizik. A titkos küldetés így végül egy bulival zárult, ahol a sztár megismerhette a nővére új választottját, de az tuti, hogy az ilyen akcióktól egy életre elment a kedve!

Még több

friss