Rihanna exfüggő lett

Az énekesnő képtelen arra, hogy lezárja a múltat, és folyton olyan pasikba kapaszkodik, akikkel már korábban sem működött a kapcsolata.

Rihanna exfüggő lett

RiRi tényleg nem tud túllépni a régi szerelmein, mert sorra jön össze az expasijaival. Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy talán új esélyt ad Chris Brownnak, de most egy másik régi szerelmével lóg együtt. Az énekesnőt ugyanis a napokban fotózták le a new york-i Griffin nevű klubban, ahol expasija, Drake is jelen volt. De nagyon úgy tűnik, hogy nem csak véletlenül futottak össze, hanem bizony randevúztak. RiRi egy nagyon csinos fukszia ruhát viselt és igencsak látszott az arcán, hogy izgul, ami nem annyira jellemző a vagány énekesnőre. De ez nem minden, később mindketten ugyanazon a hátsó ajtón távoztak el a klubból, ráadásul szinte egyszerre.

Rihanna és a rapper nem először futnak neki újra a kapcsolatuknak, év elején a csajszi Drake összes koncertjére elment, tavasszal pedig egy étterem mosdójában estek egymásnak. Azonban hiábavaló volt az igyekezet, mert RiRi akkor sem tudott megszabadulni Chrishez Browntól, és mindig visszatért a balhés exhez. De a csajszi most már a sarkára állt és úgy döntött inkább Drake-kel próbálja újrakezdeni az egészet. Hű, kíváncsiak vagyunk, mit szól ehhez Chris! Mit gondolsz, ezúttal sikerül az újrakezdés Drake-nek és Rihannának?

Még több

friss