Háborúban a Vámpírnaplók sztárjai

Ian Somerhalder annyira bepöccent Nina Dobrevre, hogy még csak látni sem akarja a lányt. Ó-ó, ez talán a sorozat végét is jelenti?

Háborúban a Vámpírnaplók sztárjai

A szexi vámpírpáros az elmúlt egy évben néhányszor megpróbálta újra felmelegíteni a kapcsolatát, de végül mindketten belátták, jobb, ha külön utakon folytatják. Mióta végleg szakítottak, Ian megfogadta, hogy teljesen kitörli Ninát az életéből. Mielőtt csak legyintenél, ezt hallgasd meg! Ugye azt gondolnád, hogy ha már másban nem is, azért a karrierjük miatt mégis csak támogatja egymást a két sztár, hiszen kollégák? A-a, Ian annyira berágott Ninára, hogy a sztárcsajszi Kamuzsaruk című filmjének a premierjére sem ment el, pedig nagyon is hivatalos volt rá.

Annak ellenére, hogy szakítottak, a színésznőnek mégis rosszul esett volt barátja húzása. Na jó, talán tényleg nem volt szép Iantől, hogy kihagyta az eseményt, de azért kapásból fel lehetne sorolni néhány okot, mért is döntött így a színész. Először is tuti nem akart semmilyen csúnya pletykába keveredni, amiben azt feszegetik, hogy vajon újra összejött-e Ninával. Ami persze teljesen abszurd, hiszen remekül megvan a mostani barátnőjével, Nikki Reeddel, és ezért biztos, hogy a lányt sem akarta megbántani azzal, hogy elmegy az exe premierjére, így inkább otthon maradt. Na, és persze, Ninával mostanában eléggé elszaladt a ló, megállás nélkül random fiúkkal flörtöl és kavar. Amire aztán Ian meg pláne nem kíváncsi. Szóval a színésznek több oka is volt, amiért skippelte az eseményt, de azért reméljük, hogy a Vámpírnaplók következő forgatásáig már túl lesz ezeken a sérelmein. Hiszen ha nem, akkor elég nehéz lesz megoldaniuk, hogy továbbra is együtt dolgozzanak.

Még több

friss