Katalin klónjával jár Harry herceg

Az ifjabb trónörökös sosem titkolta, hogy számára Vilmos felesége testesíti meg az ideális nőt. Legújabb lépése pedig teljesen lebuktatta, hogy titkon mennyire vonzódik Kate Middletonhoz!

2014.08.25. 05:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin klónjával jár Harry herceg

Legutóbb már írtunk róla, hogy Harry herceg nem sokáig szomorkodott Cressida Bonasszal való szakítása után, és néhány hete újra rátalált a szerelem. Ez a lány pedig több szempontból is teljesen is más, mint az elődjei: a fiatal trónörökös eddigi barátnői mind szőkék voltak, csakhogy velük mind hamar zátonyra futott a kapcsolatuk. Ám Camilla Thurlow barna hajú, és egyre többen fedezik fel a hasonlóságot közte és Katalin hercegné között, hiszen a vonásaik valóban eléggé egyeznek.

Ráadásul a csajszi ugyanolyan karakter, mint Vilmos felesége, mivel a bájos külső ellenére igazán határozott típus, és mindig eléri, amit akar. „Camilla gond nélkül lemondja a randevúikat, ha fontosabb dolga akad. Harryt pedig ez annyira hergeli, hogy ettől csak még jobban vonzódik hozzá.” Sőt, Camilla számára is fontos a jótékonykodás, akárcsak a hercegnének. Harry többször is bevallotta, hogy ha jellemeznie kéne, milyen számára az ideális nő, akkor Kate Middleton lenne a tökéletes példa. Nem véletlen, hogy gyakran látni őket egymás társaságában, a különböző hivatalos eseményeken is sokszor sugdolóznak és nevetgélnek egymással. Na meg az is biztos közrejátszik a dologban, hogy a tesója egy ilyen nő mellett találta meg a boldogságot, és titkon már Harry is szeretne megállapodni. Egy Katalin klón mellett pedig akár valóra is válhat ez az álma!

Még több friss