A nagy kérdés: villantott vagy sem Kim Kardashian?

Napok óta megy a vita arról, hogy a valóságshow sztár valóban ruci-balesetet szenvedett-e egy partin, vagy inkább csak ennyire csalóka volt az a kivágás?

2014.08.26. 05:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A nagy kérdés: villantott vagy sem Kim Kardashian?

Kim imádja a minél feltűnőbb dekoltázst és gyakran visel olyan ruhákat, amelyet erre a testrészére irányítják a figyelmet. Egy legutóbbi partin is egy olyan overált viselt, ami nemcsak a derekánál volt kivágva, hanem a mellrésze is elég extrém volt, így nem is csoda, hogy az idomai ismét a fő témát jelentették. Ráadásul az egyik internetes oldal azzal a címmel írt róla egy cikket, hogy a csajszi ruci-balesetet szenvedett és ezért látható volt a mellbimbója.


Egy következő oldal már így tálalta a dolgot: Kim totál megmutatta a mellbimbóit!”, míg egy másik szerint „egyenesen kirobbantak a ruhájából”. Naná, hogy sokan egyből vadászni kezdték azokat a rakoncátlan testrészeket a különböző fotókon, hiszen ez elég nagy merészség lenne Kimtől. Csakhogy a rajongóknak csalódniuk kellett, merthogy a képek csalókák! Valóban látszódik valamilyen árnyék vagy folt a mellén, de ha jól megnézed, akkor ezek inkább csak a fények miatt keletkeztek.

Ráadásul a csajszi már igazán profi abban, hogyan kell mélyen kivágott ruciban megjelenni, hiszen ilyenkor ragasztós melltartót vagy spéci tapaszt használ, amit kifejezetten ilyen fazonokhoz találtak ki. A vasárnapi VMA-gálán is egy olyan darabot viselt, ami mélyen ki volt vágva, és a villantásnak még a közelében sem járt.

Még több friss