Beyoncé és Jay-Z mégis kibékültek?

Nem egyszerű nyomon követni a Beyo és Jay-Z házassága körüli pletykákat, a VMA gálán legutóbbi ugyanis ismét úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben a sztárpárnál. De vajon tényleg helyrejöttek a dolgok vagy valami más áll a háttérben?

Beyoncé és Jay-Z mégis kibékültek?

A híres díjátadón Beyo nem csak a fellépésével tarolt, hanem neki adjuk legcukibb családi pillanat címet is. Hiszen a gála legédesebb momentuma épp az volt, ahogy Blue Ivy Jay-Z ölében izgulta végig anyukája fellépését és a közönséggel együtt utánozta is a mozdulatokat!

 

A szuperdögös előadás után pedig a rapper és a kislány felrohantak a színpadra, hogy együtt ünnepeljék az énekesnőt a tömeggel.

Hát, az tuti, hogy az utóbbi idők szörnyűségei után (emlékszel, hogy még azzal is megvádolták, hogy nem is ő Blue Ivy anyukája?) ráfért Beyóra egy kis csillogás és pozitív hangulat!

A VMA-s családi idillt elnézve viszontmeg sem fordulna a fejünkben, hogy az énekesnő és férje házassági problémákkal küzd. Főleg, hogy Tina Knowles, Beyoncé anyukája, a napokban azt nyilatkozta, hogy minden rendbejött az álompár között, egyedül a rosszakarók terjesztik a válással kapcsolatos híreket. Mindenesetre a közös On Tour turnéjuk még mindig tart, az azonban elég furcsa, hogy Beyo egy házat is vásárolt magának azért, hogy elköltözzön a csapongó férjétől. Nos, mi reméljük, hogy tényleg csak egy mélypont volt az utóbbi időszak kedvenceink házasságában és nem csak azért vannak együtt, mert a hírnevüket féltik. Te mit gondolsz, tényleg kibékültek vagy csak jól megszervezett színjáték az egész?

Még több

friss