Életveszélybe került Paris Hilton öccse

Úgy látszik, az örökösnő kisöccse, Conrad is Paris nyomába lépett, mert mostanában folyamatos botrányaival hívja fel magára a figyelmet. Legutóbbi húzása ráadásul majdnem az életébe került!

Életveszélybe került Paris Hilton öccse

Úgy látszik, a Hilton-tesóknál családi vonás a botrányos viselkedés, mert Paris, Nicki és az idősebb öccsük, Barran után a legfiatalabb testvér, Conrad is egyre több zűrbe keveredik. Két éve marihuána fogyasztásért tartoztatták le, de gyorshajtás miatt is többször figyelmeztették már a rendőrök. A jelek szerint viszont a fiatal örökös srác egyáltalán nem tanult ezekből az esetekből, mert a hétvégén súlyos autóbalesetet szenvedett Palm Springs-ben.

Conrad a szemtanúk szerint jóval a megengedett sebesség felett száguldott, mikor előzni próbált, de nem sikerült sávot váltania, és teljes gázzal belehajtott az előtte lévő autóba. A luxuskocsija a balesetben pedig annyira összeroncsolódott, hogy a Hilton-fiút a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. Conrad szerencsére csodával határos módon mindössze pár karcolással megúszta a féktelen kalandot, de a felelősségre vonást persze így sem úszhatja meg, és komoly büntetésre számíthat.

Még több

friss