Börtön vár Miley randilovagjára

A vadóc énekesnő ismét hatalmas botrányba keveredett: legutóbb egy olyan sráccal kezdett ki, akiről kiderült, hogy igencsak zűrös az élete, sőt még a rendőrség is kőrözi!

Börtön vár Miley randilovagjára

Miley bármibe is fog az utóbbi időben, annak tuti, hogy balhé lesz a vége. Az énekesnő pedig nagyon is jót akart a legutóbbi cselekedetével, csakhogy éppen ezzel járatta le saját magát, és kevert bajba egy fiatal fiút. Az énekesnő ugyanis az MTV VMA-gálán megkapta a legjobb videóklipért járó díjat, de maga helyett egy hajléktalan srácot (akivel együtt érkezett) küldött fel a színpadra, hogy vegye át az elismerést. A célja ezzel az volt, hogy Jesse így az Amerika-szerte szökevényként és fedél nélküliként nehéz körülmények között élő 1,6 millió fiatal nevében vehesse át a trófeát. „Az utcán talán láthatatlan vagyok számotokra, de nekem is számos olyan hasonló álmom van, amelyek közületek is sokakat idehoztak ezen az estén” – mondta, és ezzel az egész közönséget is sikerült meghatnia, Miley pedig könnyekben tört ki.

Az énekesnő akkor nagyon büszke volt magára, hogy ezzel a gesztussal sikerült felhívnia egy olyan fontos ügyre a figyelmet, mint a hajléktalan fiatalok problémája. De azzal nem számolt, hogy milyen súlyos következményei lesznek ennek az akciónak! A fiatal srácról, Jesse Heltről ugyanis azóta számtalan súlyos titok derült ki. Többek között az, hogy nem is igazi hajléktalan, mivel Oregonban él az édesanyja, akihez haza szokott menni. Ám ami a legrosszabb, hogy szerepel a rendőrség körözési listáján, és amint visszatér Oregonba, azonnal bilincs kerül rá. Jesse ugyanis még néhány évvel ezelőtt megpróbált betörni egy lakásba, ahol az egykori drogdílere lakott, mert így akarta megbosszulni, hogy rossz minőségű marihuánát adott el neki. Ekkor tartóztatták le először drogbirtoklásért, és mivel a srác megtagadta, hogy vizeletmintát adjon a drogteszthez, súlyosbították a büntetését. Jesse harminc napot töltött börtönben is, de szabadulása után nem teljesítette a közmunkát, amit kiszabtak rá, sőt a kijárási tilalmát is megszegte.

Vagyis az elfogatóparancs azóta is él ellene, így ha felbukkan, azonnal mehet a börtönbe. Sajnos azzal, hogy Miley felhívta rá a figyelmet, a sajtó és a rendőrség is állandóan Jesse-t figyeli. Ám a srác azt hiszi, hogy az énekesnő felkarolta őt, és most lehetősége lesz megvalósítani az álmait, mivel modellkarriere vágyik. Mindenesetre egyelőre működik a terve, mert Miley azóta többször is nyilvánosan kiállt mellette, és folyamatosan Twitter-üzikkel kampányol mellette. „A hajléktalan embereknek nagyon nehéz az életük. Jesse is ilyen” – írta tegnap. Már csak az a kérdés, hogy vajon a rendőrségtől meg tudja-e védeni a srácot…

Még több

friss