James Franco pornóbulival ünnepelt

A dögös színész eddig sem visszafogott stílusáról volt híres, de tegnapelőtt egy olyan partit rendezett új filmjének bemutatójára, amivel minden korábbinál nagyobb felháborodást keltett.

James Franco pornóbulival ünnepelt

James Francó-ról eddig is tudtuk, hogy imád meztelenkedni, hiszen nemcsak a kamerák előtt vetkőzik, de Instagramjára is gyakran posztol pucér fotókat magáról. Legutóbbi filmjében viszont még ennél is tovább ment, hiszen a Kink című mozi gyakorlatilag egy szadomazó weboldal és egy pornós cég mindennapjait mutatja be. És ugyan James nem szerepel a dokumentumfilmben, hanem csak producerként irányította az előkészületeket és forgatást, teljesen belelkesült a projekttől. Annyira, hogy kedd este a film amerikai premierjét egy hatalmas bulival ünnepelte meg, amire egy csomó szexi bőrszerkóba és domina jelmezbe öltözött go-go táncost bérelt fel, sőt minden vendégnek járt egy saját szadomazó készlet is, hogy kipróbálhassa a filmben látott jeleneteket.

A kritikusok pedig nemcsak az őrült buli támadják, hanem természetesen a mozi témája miatt is. Szerintünk ugyanis a Kink teljesen hétköznapinak és normálisnak állítja be a szadomazó pornófilmek világát, ezzel pedig arra ösztönzi a fiatalokat, hogy nyugodtan ők is próbálják ki. James viszont azzal védekezik, hogy ők csupán tárgyilagosan szerették volna bemutatni ezt a világot, amiről rengeteg tévhit kering az emberek fejében. Te kinek adnál igazat? Csekkold az előzetest, de azért készülj fel, hogy ezekbe a jelenetekbe még valószínűleg Christian Grey is belepirulna!

Még több

friss