Összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt

Már éppen kezdtük azt hinni, hogy Angie és Brad végül sosem mondja ki a boldogító igent, hiszen éve óta halasztották az esküvőt. Ma viszont hivatalosan is bejelentették, hogy összeházasodtak!

Összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt

Nem csoda, ha elsőre te sem hiszed el a hírt, hiszen már annyiszor pletykálták az elmúlt években, hogy Angelina és Brad összeházasodtak. Ezúttal viszont tényleg igaz a dolog, mert a sztárpár saját szóvivője jelentette be az AP amerikai hírügynökségen keresztül ma délután. És hogyan sikerült egészen eddig titokban tartaniuk? Bradék elég ügyesen trükköztek, ugyanis az esküvőt hétvégén tartották Franciaországban, de a házassági engedélyt Kaliforniában szerezték meg, így megakadályozták, hogy elterjednek a pletykák.

És ugyan fotókat egyelőre nem közöltek a ceremóniáról, a szóvívó elmesélte, hogy nagyon megható volt, mert a sztárpár mind a hat gyereke részt vett benne. Angie-t Maddox és Pax kísérte az oltárhoz, Zahara és Vivienne szirmokat szórt előtte. Shiloh és Knox pedig a gyűrűket vitték. Hű, reméljük azért minél előbb látunk képeket is a boldog családról. Na, és persze Angelina esküvői ruhájára is kíváncsiak vagyunk!

Még több

friss