Úton a második Shakira-bébi

Már hetek óta pletykálnak róla, és most végre az énekesnő is megerősítette, hogy újra babát vár! Ráadásul éppen a Cosmónak árulta el először az örömhírt!

Úton a második Shakira-bébi

Pontosan egy hónappal ezelőtt már írtunk róla, hogy azt híresztelik, Shakira ismét babát vár, ám akkor az énekesnő nem akart nyilatkozni a témáról. De most saját maga vallotta be, hogy tényleg igaz minden szó, és újra szülők lesznek Gerard Piqué-vel! Ráadásul a kolumbiai sztár éppen a spanyol Cosmopolitan magazin szeptemberi számában leplezte le a nagy titkot. „Nos, igen, az igazság az, hogy valóban várandós vagyok!” – nyilatkozta a vele készült interjúban, így az újság címlapján nagybetűkkel villog az örömhír, hogy ismét bővül a család.

Később pedig a Facebookon is megerősítette a dolgot: „Igen, a második gyerekünket várjuk! Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat!”. Sőt, azóta az is kiderült, hogy a másfél éves kisfiuk, Milan egy kisöcsit kap, így az énekesnő már három irtó jóképű pasival lesz körülvéve. Shakira pocakja már most igencsak kerekedik, és eddig ezt bő szabású ruhákkal próbálta takargatni. Legutóbb például focista szerelme is részt vett a jeges vödrös kihíváson, és az énekesnő borította rá a vödröt, de akkor is egy hatalmas fekete pólót viselt, hogy ne derüljön ki idő előtt ez a szuper infó. Most már csak az a kérdés, hogy pontosan mikor érkezik a következő bébi?

Még több

friss