Jamie Dornan új szerepben domborít

Mr. Szürke az utóbbi időben tényleg távol tartja magát a cuki szépfiú jelzőtől, hiszen hamarosan egy minden eddiginél merészebb oldalát ismerheted meg!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jamie Dornan új szerepben domborít

Christian Grey sem éppen az a szelíd úriember típus, de úgy látszik, A szürke ötven árnyalatának sztárja még nála is különlegesebb karaktereket is bevállal. Jamie Dornant ugyanis most egy pszichothriller forgatására kérték fel, pontosabban ragaszkodnak hozzá, hogy a színész játssza az egyik főszerepet. A Louis Drax kilencedik élete című film egy azonos című regény alapján készül. A sztori egy Louis Drax nevű kisfiú kilencedik szülinapján kezdődik, amikor majdnem végzetes balesetet szenved. A történet különös körülményeinek felderítésén egy Dr. Allan Pascal nevű férfi kezd el dolgozni, és a hírek szerint ezt a karaktert játszaná majd el Jamie. Hamarosan egy olyan izgalmas rejtély közepébe csöppen, ahol a valóság és a fantázia határai teljesen összemosódnak. A mozi még csak az előkészítési fázisban van, és forgatás startját is októberre tervezik, de az biztos, hogy a rendező, Alexandre Aj és a forgatókönyvíró Max Minghella nagyon szeretnék, ha a szexi Mr. Szürke is csatlakozna a csapathoz, mert rengeteg fantáziát látnak benne.

Szóval úgy néz ki, Jamie igencsak elfoglalt lesz a következő hónapokban, mert eközben Hogan című filmje is készülőben van, sőt, Guy Ritchie is vele szeretne dolgozni egy Artúr királyról szóló produkcióban!

Címkék: 50 shades 50 shades of grey A szürke 50 árnyalata A szürke ötven árnyalata Christian Grey Jamie Dornan mozi mr grey mr szürke szerep új film

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss