Meddig mész még el, Miley?

Miley Cyrus eddig sem visszafogott stílusáról volt híres, hiszen egyik kedvenc hobbija, hogy botrányosan szexi szerkókban pózol. De legutóbbi fotózásán minden eddiginél többet mutatott magából, mivel teljesen meztelenül állt a kamerák elé.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meddig mész még el, Miley?

A 21 éves énekesnő a V magazin V91 – The Rebel Issue (magyarul lázadás) című különszámában pózol mindenféle ruha nélkül. Miley pedig nyilvánvalóan büszke a képre, mert annak ellenére, hogy a lap csak szeptember 10-től kapható, ő már most megosztotta Instagramon. A fotón egy halom plüssfigurán fekszik, miközben éppen csak a felhúzott combjaival takarja el magát, a melleit viszont ezúttal egyáltalán nem rejtegeti.

És ugyan Miley a többi képen (amiket egyébként Karl Lagerfeld készített) már nem teljesen meztelenül pózol, így is eléggé kihívóra sikerültek. A címlapon például egy kék plüss bodyban feszít, egy másik fotón pedig mindössze egy fehér bundában és ágyék- illetve térdvédőkben. De a legnagyobb felháborodást mégis az a kép keltette eddig, amin egy hatalmas pink pulcsiban van, de egy nyelvét nyújtogató száj formájú kistáskát tart a lába közé. Te mit gondolsz, vajon ezúttal tényleg túl messzire ment Miley, vagy már semmivel nem tud igazán sokkolni?

Címkék: botrány címlap Karl Lagerfeld meztelen meztelen fotó miley cyrus v magazin

Még több friss