Meztelen képek kerültek elő Jennifer Lawrence-ről

Szegény, Jenniferrel megtörtént minden sztárcsajszi rémálma: hackerek feltörték a mobilját, a meztelen képeit pedig megosztották az interneten. Ráadásul később kiderült, hogy nem a színésznő az egyetlen áldozat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meztelen képek kerültek elő Jennifer Lawrence-ről

Emlékszel még arra a három évvel ezelőtti esetre, amikor Scarlett Johansson pucér képei kerültek nyilvánosságra? Rajta kívül több más hollywoodi sztár e-mail fiókját és telefonját törték fel, így kerültek illetéktelen kezekbe a bizalmas fotók. Akkor elfogták a hackert, aki elkövette az egészet és börtönre ítélték, ám most megismétlődött az eset. Vasárnap este ugyanis a 4Chan nevű képmegosztó oldalt elárasztották Jennifer Lawrence fürdőruhás és meztelen képei, majd egyre több sztárcsajsziról jelentek meg hasonlók fotók. A lista elég hosszú, legalább hatvan név szerepel rajta, és JLaw-n kívül Lea Michele, Kate Upton és Amber Heard is. Sokan cáfolták, hogy ők szerepelnének a képeken és ezek csak ócska hamisítványok, de Jen elismerte, hogy tényleg ő látható a pikáns fotókon, bár nyilván felháborodott miattuk. „Ezzel botrányosan megsértették a magánéletemet. Feljelentést tettem, és bárki, aki megosztja a képeket, felelősségre vonható” – nyilatkozta a színésznő a szóvivőjén keresztül.

A kérdés már csak az, hogyan történhetett meg mindez? Mint kiderült úgy, hogy a hírességek az iPhone-jukkal készítették magukról a felvételeket, amik bekerültek az Apple eddig szuper biztonságosnak hitt felhőszolgáltatásába, az iCloudba. Csakhogy a hírek szerint a rendszer hibája miatt a hackerek mégis el tudták lopni ezeket a bizalmas adatokat, és most pénzt szeretnének értük kérni. Sőt, a fotótolvajok azt állítják, hogy olyan sztárok, mint Rihanna, Kim Kardashian, Scarlett Johansson és Selena Gomez fotói is náluk vannak, és később ezeket is megosztják. De már enélkül is hatalmas botrány lett az esetből, mivel ilyen nagy mennyiségben még sosem szivárogtak ki privát képek a sztárokról, és Amerikában ez elég súlyos bűncselekménynek számít.

Címkék: hacker Jennifer Lawrence kiszivárgott fotó meztelen meztelen kép pucér kép

Még több friss